Caffe Dulce – Iskaffe

Iskaffe er kanskje ikke det man kaster seg over når man kommer opp i årene, men noen har funnet kaffen i kjøledisken. Iskaffe er et godt alternativ for den som ikke har melk øverst på lista, når det kommer til drikkepreferanser. Iskaffe inneholder både proteiner, vitamin B12, kalsium og andre sporstoffer som er viktig, spesielt for den som har kommet litt opp i årene.

Kaffen i iskaffen kommer fra Brasil. Fra Café Pelé som har sitt navn etter den som mange regner som verdens beste fotballspiller gjennom alle tider. Man kan kanskje være uenig om det og ha en annen favoritt, men for kaffen, der er de fleste enig… Ingenting er som en kopp Café Pelé, eller en iskaffe laget av kaffen.

Del med venner og kjente

Kommenter

Din epostadresse vil ikke bli publisert Obligatoriske felt er markert *

Inline
Inline