Alle skal med, men kanskje ikke etter veien…


Det er noe uansvarlig og overflatisk over det når Arbeiderpartiets Marianne Martinsen beklager seg over økt bompengenivå, når hun selv har stemt for samtlige bompengeprosjekter i Stortinget.

Arbeiderpartiets finanspolitiske talsperson (M.Martinsen) beklager seg over økt bompengenivå, men har selv stemt for samtlige bompengeprosjekter i Stortinget
. Når regjeringen foreslår bompengekutt, stemmer hun imot
. Det er tydeligvis slik AP opererer i opposisjon – få, eller ingen løsninger, men mye kritikk og støy
. Ingen god oppskrift når det kommer til det å styre et land.

Viser man lite samarbeidsvilje, eller regelrett saboterer når man er i oposisjon, da kan man ikke forvente at den andre siden skal være mer velvillig om man selv skulle vinne valget.

Regjeringen har tapt flere bompengekamper. I regjeringens forslag til statsbudsjett for 2016 foreslo regjeringen å kutte bompenger med nesten en halv milliard kroner. AP, SP og de andre partiene i opposisjonen stemte imot da Stortinget behandlet budsjettet
. Kun Frp og Høyre støttet kuttforslaget, så her hadde ikke regjeringen engang støtte fra sine såkalte “samarbeidspartier”. Nå prøver regjeringen igjen. I forslag til statsbudsjett for 2017 foreslås igjen bompengekutt – en halv milliard kroner i reduksjon.

AP har allerede sagt at de er imot

– spinal cord injury viagra (much more.

. Eller mer korrekt – de har sagt at det er “helt vilt” å foreslå bompengekutt.

Joda, et av AP’s slagord er  “Alle skal med“, men det er kanskje ikke ment at alle skal med etter veien, for der kan det etterhvert bli dyrt å ferdes, om AP og partiets samarbeidspartier skal fortsette å stemme imot kutt i bompenger.

Del med venner og kjente

Kommenter

Din epostadresse vil ikke bli publisert Obligatoriske felt er markert *

Inline
Inline