Facebook stenger 30 000 franske facebookkontoer før det franske presidentvalget

Men IS-promotering og barneovergrepsbilder, det kan stå…

Kort tid før det franske valget opplyser Facebook at nettsamfunnet har stengt 30.0000 falske kontoer som er koblet til Frankrike
. Samtidig er britiske myndigheter sinte fordi Facebook ikke foretar seg noe når islamistiske kontoer blir flagget.

I en uttalelse heter det at Facebook forsøker å «minske spredningen av materiale skapt av uekte kontoer som sprer spam og uriktig informasjon».

Som et resultat av det har nettsamfunnet fjernet 30.000 “falske” kontoer som har tilkobling til Frankrike, før det franske valget.

Så lenge du ikke har en falsk konto kan du verve IS-soldater, spre spam og uriktig informasjon på Facebook. Du kan til og med betale for annonser som promoterer slikt.

Britiske myndigheter vil ta rettslige skritt

Facebook kan bli tiltalt i Storbritannia for å unnlate å fjerne barneovergrepsbilder som er publisert på nettstedet, til tross for at de har vært klar over bildene, ifølge en ny rapport.

“Dusinvis” av ulovlige bilder og videoer ble angivelig rapportert til det sosiale nettverkets moderatorer, av en reporter, ved hjelp av en falsk profil, ifølge The Times .

Det ulovlige innholdet sies å inkludere en video av tilsynelatende seksuelle overgrep mot et barn, “voldsomt pedofile tegneserier”, en “IS-halshugging” og propagandaplakater som “glorifiserer” de siste terrorangrepene i London og Egypt

than half What is sildenafil? A normal erectile mechanism entails an intact nervous.

.

Ifølge rapporten promoterte også Facebook innholdet gjennom å tillate betalte annonser.

 

Del med venner og kjente

Kommenter

Din epostadresse vil ikke bli publisert Obligatoriske felt er markert *

Inline
Inline