Svindelforsøk med falske e-poster

Skatteetaten får meldinger om falske e-poster. Avsender er skatteetaten.com. Dette er et forsøk på svindel.

Det er et svindelforsøk, et forsøk på å lure til seg informasjon om din BankID. Ikke svar på e-post henvendelsen.

Skatteetaten ber aldri om kredittkortinformasjon, sikkerhetskoder, regninger, kopi av pass, førerkort eller kontonummer via e-post. All  elektronisk kommunikasjon med skattytere, som omfatter personsensitive opplysninger, skjer innlogget via Altinn. Skatteetaten sender ikke lenker i e-postvarsler.

Hvis man har gitt kort- og kodeopplysninger som ble etterspurt fra en slik e-post, sperr kort og konti så raskt som mulig. Ikke oppgi noe av informasjonen de ber om, eller svar på e-posten. Trykk ikke på noen lenker eller vedlegg.

Del med venner og kjente

Kommenter

Din epostadresse vil ikke bli publisert Obligatoriske felt er markert *

Inline
Inline