Ny avgift erstatter årsavgiften for bil

Hva betyr det for deg?

Årsavgiften for bil, som du til nå har betalt til skattemyndighetene i mars hvert år, erstattes fra 1.1.2018 av en trafikkforsikringsavgift til staten

Gardening (digging) 3-5(about half generic viagra online for sale.

.

Samtidig overføres innkrevingen av avgiften til forsikringsselskapene og skal betales sammen med ansvarsforsikringen på kjøretøy. Dette betyr at tidspunktet for når du skal betale den nye avgiften, vil variere avhengig av når du har valgt å betale forsikringen dine.

Blant annet vil du fra 01.01.2018 bare betale avgift for den tiden du har forsikring. Og har du betalt for mye, får du selvsagt penger tilbake.

Hva skal du betale?

Det er Stortinget som bestemmer avgiften i statsbudsjettet hvert år. Forsikringsselskapene vil kun stå for innkrevingen, på vegne av staten. Avgiften vil være lik i alle forsikringsselskap.

Når skal du betale?

Den nye avgiften vil følge den betalingsplanen du har hos forsikringsselskapet i dag og vil fremkomme som eget punkt på fakturaen. Dette innebærer at du vil kunne se denne endringen på faktura allerede høsten 2017, men avgiften vil fremdeles gjelde fra 01.01.2018.

 

Del med venner og kjente

Kommenter

Din epostadresse vil ikke bli publisert Obligatoriske felt er markert *

Inline
Inline